No public Twitter messages.

Facebook
RSS

Perinteinen Ulkomuototuomarit ry:n koulutusnäyttely koulutustapahtumineen järjestetään helmikuussa FCI-ryhmälle 9. Näyttely pidetään 17.2. Jyväskylän Paviljongissa. Näyttely toimii myös koulutustapahtumana.

Koulutusnäyttelyviikonloput koulutuksineen ovat osoittautuneet erittäin hyödyllisiksi ja antoisiksi. Osallistuvat tuomarit hyötyvät monipuolisesta viikonlopusta monine rotuineen, he pääsevät tarkastelemaan esimerkiksi sukulaisrotuja rinnatusten. Meiltä rotujärjestönä säästyy vaiva järjestää ko. tilaisuudet itse. Sunnuntaina on myös tarkoitus järjestää arvostelu- ja näyttökoe.

Kannustamme kaikkia peke-harrastajia osallistumaan tähän koulutusnäyttelyyn aktiivisesti. Sunnuntaina kaivataan sekä tietysti näyttelyyn osallistujia, mutta myös muita koiria, yllä mainittuja arvostelu- ja näyttökokeita varten. Niissä käytettävät koirat voivat olla näyttelyyn osallistuvia, mutta mielellään eri koiria. Siksi kaipaammekin muitakin osallistujia kuin näyttelyyn osallistuvia. Näiden koirien ei tarvitse olla esim. turkin osalta näyttelykunnossa, kunhan ovat puhtaita ja hoidettuja, tilaisuutta kunnioittaen. Rokostusten tulee olla kunnossa.

Ilmoita etukäteen (ennen näyttelyn ilmoittautumisajan päättymistä), jos pääset mukaan, niin voimme suunnitella sunnuntain “kokoonpanon”! Yhteydenotot: Kati Kuula, pj@pekingesikerho.com, 045 112 9173.

Ilmoittautuminen näyttelyyn päättyy 17./23.1. Tule mukaan!

Koulutusnäyttelyn kotisivut ja ilmoittautumistiedot

Comments are closed.

Toukokuun Match show

Toukokuun 5. päivä oli määrä pitää Match show Kristiina Kästämän ...

Erikoisnäyttely sii

Koronatilanteesta johtuen kiinanpalatsikoirien erikoisnäyttely on siirretty toukokuulta lokakuun 30. päivään. ...

Vuosikokouksen muuto

Vuosikokous  Suomessa vallitsevan poikkeustilan vuoksi on asetettu kokoontumisrajoituksia koskien yli 6 ...

Match Show 2021

Suomen Pekingesikerho järjestää Match Show:n edesmenneen pitkäaikasjäsenen Kristiina Kästämän muistolle. 5.5.2021 ...

Tuomari esittely 202

TUOMARI Jarmo Hilpinen Oma rotuni on belgialaiset kääpiökoirat (griffon belge, griffon bruxellois ...