No public Twitter messages.

Facebook
RSS

Perinteinen Ulkomuototuomarit ry:n koulutusnäyttely koulutustapahtumineen järjestetään helmikuussa FCI-ryhmälle 9. Näyttely pidetään 17.2. Jyväskylän Paviljongissa. Näyttely toimii myös koulutustapahtumana.

Koulutusnäyttelyviikonloput koulutuksineen ovat osoittautuneet erittäin hyödyllisiksi ja antoisiksi. Osallistuvat tuomarit hyötyvät monipuolisesta viikonlopusta monine rotuineen, he pääsevät tarkastelemaan esimerkiksi sukulaisrotuja rinnatusten. Meiltä rotujärjestönä säästyy vaiva järjestää ko. tilaisuudet itse. Sunnuntaina on myös tarkoitus järjestää arvostelu- ja näyttökoe.

Kannustamme kaikkia peke-harrastajia osallistumaan tähän koulutusnäyttelyyn aktiivisesti. Sunnuntaina kaivataan sekä tietysti näyttelyyn osallistujia, mutta myös muita koiria, yllä mainittuja arvostelu- ja näyttökokeita varten. Niissä käytettävät koirat voivat olla näyttelyyn osallistuvia, mutta mielellään eri koiria. Siksi kaipaammekin muitakin osallistujia kuin näyttelyyn osallistuvia. Näiden koirien ei tarvitse olla esim. turkin osalta näyttelykunnossa, kunhan ovat puhtaita ja hoidettuja, tilaisuutta kunnioittaen. Rokostusten tulee olla kunnossa.

Ilmoita etukäteen (ennen näyttelyn ilmoittautumisajan päättymistä), jos pääset mukaan, niin voimme suunnitella sunnuntain “kokoonpanon”! Yhteydenotot: Kati Kuula, pj@pekingesikerho.com, 045 112 9173.

Ilmoittautuminen näyttelyyn päättyy 17./23.1. Tule mukaan!

Koulutusnäyttelyn kotisivut ja ilmoittautumistiedot

Comments are closed.

Kävelytesti 2.10.20

Suomen Pekingesikerho ry järjestää kiinanpalatsikoirille virallisen kävelytestin sunnuntaina 2.10.2022 Tampereella.

Erikoisnäyttelyn sp

Iso kiitos Erikoisnäyttelymme tukemisesta mahtaville sponsoreillemme!

PEVISA-ohjelma

PEVISA-ohjelma ajalle 1.1.2023-31.12.2025 (toimitettu Kennelliitolle hyväksyttäväksi). Astutushetkellä tulee koirilla olla virallinen ...

Tuomariesittely 2022

I have been very actively involved in the world of ...

Erikoisnäyttely 202

23.4.2022 kiinanpalatsikoirien pääerikoisnäyttely on 60-vuotis juhlanäyttely! Tuomari: Dan Ericsson, Ruotsi. ...