No public Twitter messages.

Facebook
RSS

Perinteinen Ulkomuototuomarit ry:n koulutusnäyttely koulutustapahtumineen järjestetään helmikuussa FCI-ryhmälle 9. Näyttely pidetään 17.2. Jyväskylän Paviljongissa. Näyttely toimii myös koulutustapahtumana.

Koulutusnäyttelyviikonloput koulutuksineen ovat osoittautuneet erittäin hyödyllisiksi ja antoisiksi. Osallistuvat tuomarit hyötyvät monipuolisesta viikonlopusta monine rotuineen, he pääsevät tarkastelemaan esimerkiksi sukulaisrotuja rinnatusten. Meiltä rotujärjestönä säästyy vaiva järjestää ko. tilaisuudet itse. Sunnuntaina on myös tarkoitus järjestää arvostelu- ja näyttökoe.

Kannustamme kaikkia peke-harrastajia osallistumaan tähän koulutusnäyttelyyn aktiivisesti. Sunnuntaina kaivataan sekä tietysti näyttelyyn osallistujia, mutta myös muita koiria, yllä mainittuja arvostelu- ja näyttökokeita varten. Niissä käytettävät koirat voivat olla näyttelyyn osallistuvia, mutta mielellään eri koiria. Siksi kaipaammekin muitakin osallistujia kuin näyttelyyn osallistuvia. Näiden koirien ei tarvitse olla esim. turkin osalta näyttelykunnossa, kunhan ovat puhtaita ja hoidettuja, tilaisuutta kunnioittaen. Rokostusten tulee olla kunnossa.

Ilmoita etukäteen (ennen näyttelyn ilmoittautumisajan päättymistä), jos pääset mukaan, niin voimme suunnitella sunnuntain “kokoonpanon”! Yhteydenotot: Kati Kuula, pj@pekingesikerho.com, 045 112 9173.

Ilmoittautuminen näyttelyyn päättyy 17./23.1. Tule mukaan!

Koulutusnäyttelyn kotisivut ja ilmoittautumistiedot

Comments are closed.

Uusi hallitus

Vuosikokouksessa 6.9.2020 Suomen Pekingesikerholle valittiin uusi hallitus. Puheenjohtajaksi valittiin Miia ...

Kaivari picnic perut

Valitettavasti muuttuneen koronavirustilanteen vuoksi sekä Kaivopuiston erikoisnäyttelyn järjestäjien suositusten mukaisesti, ...

Vuosikokous 2020 uus

Koronavirus pandemian vuoksi Suomen Pekingesikerho ry joutui siirtämään vuosikokousta. Uusi ...

Koronavirus COVID-19

Suomen Pekingesikerho ry:n hallitus kävi keskustelua yhdistyslakimiehen kanssa ja päätti ...

Uusia tuomareita

29.2.2020 lauantaina järjestettiin tuomarikollegio erikoisnäyttelyn päätteeksi Lahdessa Renkomäen hallissa. Saimme ...