No public Twitter messages.

Facebook
RSS

Vuosikokouksen muutos

Mar - 14 - 2021
pekingesikerho

Vuosikokous 

Suomessa vallitsevan poikkeustilan vuoksi on asetettu kokoontumisrajoituksia koskien yli 6 henkilön kokoontumisia. Tästä johtuen Suomen Pekingesikerhon hallitus päätti pitää tulevan vuosikokouksen etäkokouksena poikkeuslain sen mahdollistaen.

Kokous on samana ajankohtana eli 20.3.2021 lauantai klo 14:00 Teamsissä. 

Kokoukseen tulee ilmoittautua ennakkoon torstaihin 18.3. mennessä osoitteeseen puheenjohtaja@pekingesikerho.com. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään linkkisähköpostiin, jolla pääsee osallistumaan kokoukseen. Osallistujien tunnistamisen vuoksi, osallistujalla tulisi olla kamera päällä vähintääkin kokouksen alussa. Jos et millään pysty osallistumaan kokoukseen etänä, niin mahdollisuus osallistua on myös paikan päällä. Siitä myös ilmoittautuminen ennakkoon puheenjohtajan sähköpostiin.

Hallitukselle tuli sähköpostia Kennelliiton Jalostustieteelliseltätoimikunnalta (JTT), koskien heidän päätöstään kiinanpalatsikoirien tulevaa PEVISAan (perinnöllisten sairauksien ja vikojen vastustamisohjelma) koskien. JTT on tehnyt päätöksen, että kiinanpalatsikoirille tulee myös PEVISA ja sen työstäminen tapahtuu vuoden 2021 aikana ja astuu mahdollisesti voimaan vuonna 2022 alkaen. Tämän asian kiireellisyyden vuoksi asiaa käsitellään myös tulevassa vuosikokouksessa. 

Toivottavasti mahdollisimman moni pääsisi osallistumaan kerhomme vuosikokoukseen!

Comments are closed.

Kävelytesti 2.10.20

Suomen Pekingesikerho ry järjestää kiinanpalatsikoirille virallisen kävelytestin sunnuntaina 2.10.2022 Tampereella.

Erikoisnäyttelyn sp

Iso kiitos Erikoisnäyttelymme tukemisesta mahtaville sponsoreillemme!

PEVISA-ohjelma

PEVISA-ohjelma ajalle 1.1.2023-31.12.2025 (toimitettu Kennelliitolle hyväksyttäväksi). Astutushetkellä tulee koirilla olla virallinen ...

Tuomariesittely 2022

I have been very actively involved in the world of ...

Erikoisnäyttely 202

23.4.2022 kiinanpalatsikoirien pääerikoisnäyttely on 60-vuotis juhlanäyttely! Tuomari: Dan Ericsson, Ruotsi. ...